Adria Astella

Inovativni luksuzni dom

Uvek inovativni, filozofija je Adria-e, a sa Astella prikolicom, ideja je bila stvaranje nadahnjujućeg novog oblika luksuzne kuće za odmor, na točkovima. Savršenstvo modernog stanovanja koje se uklapa u savršenstvo boravka u prirodi kao u vlastitom domu. 

Raskošna jednostavnost

Glatke čiste linije i čistoća oblika i dizajna, su znak prepoznavanja za novu luksuznu liniju doma na točkovima. Nema nepotrebnih detalja, već samo sve glatko, funkcionalno i elegantno. Unutrašnjost velike zapremine, prostran prostor. To je nova Astella linija, raskošna u svojoj jednostavnosti.

Aerodinamika vetra

Oblikovan vetrom, savršenih linija, sa dokazanom aerodinamikom, naučenom u vazduhoplovnoj industriji, kako bi se pomoglo strujanje vazduha pri vuči. Jedinstveni spoljašnji profil, koji ima oblik stvari koje će tek doći.

Savršen povratak prirodi

Otkrijte svoje savršeno boravište. Ekskluzivna, fleksibilna i otvorena unutrašnjost koja se proteže kroz panoramska vrata i prozore do ogromnog prostora spolja. Sve što vam treba od kuće je tu, od kuhinje do boravka, spavaćeg dela i panormaskog prostora koji nas direktno povezuje sa prirodom.

Raskošni boravak u prirodi

"Povratak prirodi je jedinstveno iskustvo ako ste na put povezli Astella prikolicu koju je Adria proizvela sa idejom o savšenstvu udobrnosti i veze sa prirodom. Naša potreba da zdrav život učinimo primarnim iskustvom tokom boravka u prirodi sa onima koje volimo kao u našem domu."
Nenad Andrić
Travel Influencer

Za više informacija o Adria Astella