Adria Coral XL 670 SP

Za posebne avanture

Coral XL postavlja standard kad su u pitanju stil i praktičnost kada su u pitanju “Over cab” kamperi – kamperi sa krevetom iznad kabine vozača.

Za posebne avanture

Enterijer u boji drveta

Coral XL, kamper u beloj boji, sa savremenim dizajnom enterijera i srednjim nivoom opreme. Dizajn enterijera u boji drveta i mogućnost izbora 4 razlčita dizajna tekstila. Kamperi elegantnih linija i praktičnog enterijera, u kojima može spavati čak 6 osoba i sa 6 putničkih sedišta koji ih čine savršenim za velike porodice i grupe.

Praktičan i udoban

Coral XL, kamper dizajniran da pruži praktičnost i udobnost. Dostupni su u Plus i Axess nivou opreme, na Citroen Jumper ili Fiat Ducato platformi. Kamperi iz serije Coral XL dizajnirani su u više različitih prostornih rasporeda za 4, 5 ili 6 osoba.

Praktičan i udoban

Pogled u svet

Prostor u kamperu sastoji se od prelepe, udobne dnevne sobe, komforne kuhinje, elegantno dizajniranog kupatila i spavaće sobe sa posebno udobnim dušecima. Posebna spavaća soba nalazi se iznad kabine vozača. U pitanju je krevet koji pruža pogled u svet.

Iskustvo koje se ne zaboravlja!

"Pravila za vlasnike kampera. Odvezi se do tvog omiljenog mesta u prirodi. Slušaj cvrkut ptica. Čitaj. Dremaj. Opusti se. Posmatraj zalazak sunca. Kuvaj u savršenoj kuhinji. Podeli iskustvo sa nekim ko ti je drag. Prošetajte zajedno na svežem vazduhu."
Nenad Andrić
Travel Influencer

Za više informacija o Adria Coral XL 670 SL