Adria Matrix 670 SL

Matrix - komfor i praktičnost

Elegantni i kompaktni Crossover Matrix modeli veoma su stilizovani i prilagodljivi različitim potrebama. Najpraktičnija kuća na točkovima!

Komfor I praktičnost
Nameštaj boje drveta

Nameštaj boje drveta

Crossocer Matrix, kamper u beloj boji, savremenog enterijera i visokog nivoa opreme. Dizajn eterijera u boji drveta sa mogućnošću izbora 5 različitih dezena tekstila i novim dizajnom nameštaja.

Kamper za porodicu

Postavljaju referentnu vrednost za kategoriju, sa visokim nivoom opreme, komfora i praktičnosti u modelima Axess, Plus i Supreme i velikim izborom različitog prostornog rasporeda. Kamper Matrix dizajniran je tako da ispuni apsolutno svaku vašu želju i potrebu u prostoru. U pitanju je kombinacija stila i komfornosti. Visok nivo opremljenosti i prostor za spavanje 4, 5 ili čak 6 osoba.

Kamper za porodicu
Posebno opremljen kamper

Posebno opremljen kamper

Posebna dnevna soba koja donosi fleksibilnost i još više prostora, a tu su i detaljna poboljšanja u čitavom asortimanu opreme, uključujući novu dodatnu opremu i nameštaj. Luksuzna spavaća soba poseduje dva velika „single“ kreveta povezana krevetom za dete. Kuhinja je opremljena velikim frižiderom, sudoperom i šporetom kako bi svakom kulinaru izmamila osmeh na lice i zadovoljstvo.

Aerodinamičnost i komfor

"Praviš plan za penziju? Kupi kamper!"
Nenad Andrić
Travel Influenser

Za više informacija o Adria Matrix 670 SL