Adria Sonic 700 SL

Sloboda izraza

Integrisani Sonic kamperi, nude slobodu ne samo putovanja, već slobodu izraza vaše ličnosti. Odišu luksuzom i visokim nivoom karakteristika.

Sloboda izraza
Harmoničan prostor

Harmoničan prostor

Sonic, kamper dizajniran na način da na korišćenje pruža jasne linije, oblik  i funkcionalnost. Harmoničan, sa mnogo detalja, dizajn gde je sve savršeno pravo, gde prostor ne zahteva kompromis, imate sve karakteristike koje su neophodne na pravim mestima i savršen unutrašnji ambijent za dan ili noć.

Udobnost prostora

Sonic kamperi obogaćeni su novim udobnim dušecima, sofom za odmaranje i dizajniranim osvetljenjem. Dostupni su u tri nivoa opreme Supreme, Plus i Axess, na Fiat Ducato platformi, sa preko 15 različitih prostornih rasporeda.

Udobnost prostora
Visok nivo opreme

Visok nivo opreme

Sonic kamperi su savršeno opremljeni. Boje enterijera variraju između boje drveta do elegantne bele. Kuhinja je specifičnog „S“ oblika, sa velikim frižiderom, što je posebna prednost. Spavaća soba odiše posebnom vrstom luksuza i udobnosti.

Funkcionalnost spram naših navika

"Ako u ovom udobnom i funkcionalnom kamperu možete da preživite sa nekim mesec dana, treba onda i da sa tom osobom uplovite u bračne vode vraćajući se kući."
Nenad Andrić
Travel Influenser

Za više informacija o Adria Sonic 700 SL