Sun Living S70 DK

Vreme zajedno

Vreme zajedno, ta je u današnje vreme retka roba. Vreme je da raskrčite novu stazu zajedno sa onima koje najviše volite. 

Zabavna putovanja

Istraživanje novih mesta čini putovanje jednako zabavnim kao i povratak. Oslobobađanje od svakodnevnice vodi nas na neki novi put. Svako putovanje ima svoju priču. Te priče su nešto najbolje što nam ostaje kao neizbrisiv trag.

Kuhinja po meri

Kuhinjski blok je u ergonomskom dizajnu sa 3 peći na plamenik i sa prostranom radnom pločom i fiokama za odlaganje posuđa. Utisak koji se dobija prilikom korišćenja, jeste kao da je “skrojena po meri” onoga koji je koristi. 

Prostor za sve

Prostora ima za sve što nam je potrebno tokom putovanja, od odeće, preko putnih torbi, bicikla i drugog. Lak pristup skladišnom prostoru jer je sve organizovano na najfunkcionalniji mogući način. Iskustvo u putovanju je bilo osnova za nastanak 9 opcija (lejauta) sa 5 homologovanih sedišta.

Ponesi kuću sa sobom!

"Kada bi ljudi češće sedeli napolju i gledali zvezde svake večeri, kladim se da bi živeli mnogo drugačije. Pogotovo danas kada kuću možeš da poneseš sa sobom kuda god da kreneš."
Nenad Andrić
Travel Influencer

Za više informacija o Sun Living S70 DK